Η Τεχνογνωσία και η Αξιοπιστία είναι δύο έννοιες που καταφέραμε να κερδίσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα  μέσα από τα προσφερόμενα προϊόντα  της εταιρείας μας. 

H KS Accessories ιδρύθηκε το 2010 από τον Αποστόλου Κώστα και την σύζυγο του Καλούδη Χρυσή. Ο Κώστας Αποστόλου εργάστηκε από το 1997 έως το 2006 στην ΛΑΖΑΝΑΣ ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ Α.Ε.Ε.(L&X) ως υπεύθυνος πωλήσεων Β. Ελλάδος, στον τομέα των συσκευών και των αξεσουάρ Κινητής Τηλεφωνίας. Από το 2006 έως 2010 μετείχε με ποσοστό 50% στην εταιρεία Κ.ΓΑΛΑΤΑΣ- Α.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Ο.Ε.  (EURONET) η οποία δραστηριοποιούνταν στο ίδιο αντικείμενο. Η πολύχρονη εμπειρία του στο χώρο της Κινητής Τηλεφωνίας σχεδόν από την απαρχή του κλάδου αποτυπώνεται στην σταθερή πορεία της KS Accessories όλα αυτά τα χρόνια. Η γκάμα προϊόντων (12500 μοναδικοί κωδικοί)  εμπλουτίζεται συνεχώς με κριτήριο την ποιότητα, την αξιοπιστία και την τιμή και περιλαμβάνει τα εξής :

  • Ανταλλακτικά ORIGINAL & After Market για τα περισσότερα Κινητά Τηλέφωνα και Tablet
  • Αξεσουάρ ORIGINAL και συμβατά όπως Φορτιστές, Θήκες, Μπαταρίες, Καλώδια Data,Gadgets, Bluetooth, Hands Free κλπ.
  • Συσκευές SAMSUNG και ΧΙΑΟΜΙ
  • Συσκευές GSM με πλήκτρα για σκληρή χρήση, για ηλικιωμένους ή για αυτούς που δεν χρειάζονται SMART PHONE.
  • Συσκευές ασύρματες (DECT) σταθερής τηλεφωνίας

             

Η ποιότητα των προσφερόμενων ανταλλακτικών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που συναντά ο τεχνικός κινητών τηλεφώνων όσο και η γκάμα των αξεσουάρ που ικανοποιεί τις απαιτήσεις του κάθε επαγγελματία, κατέστησαν την εταιρεία μας από τις πλέον αξιόπιστες του χώρου.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της, η εταιρεία αναζητά συνεχώς νέα προϊόντα και επιπλέον συνεργάζεται με διεθνείς εταιρείες για διάθεση των προϊόντων τους.

Στόχος και συνεχής προσπάθεια της εταιρείας μας είναι να εξασφαλίζει στον πελάτη επαγγελματία τη σιγουριά και να είναι πάντα σύγχρονη με τις όλο και αυξανόμενες απαιτήσεις των συσκευών τηλεφωνίας.