ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

Όλα τα ανταλλακτικά και ειδικότερα οι Οθόνες LCD, τα Digitizer, οι Combo LCD + Digitizer, πριν αποσταλούν σε εσάς ελέγχονται από το τεχνικό τμήμα ότι είναι σε άριστη κατάσταση εξωτερικά και καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας

Εσείς θα πρέπει όταν παραλάβετε από εμάς ένα ανταλλακτικό, προτού το τοποθετήσετε, δεν αφαιρείτε τίποτα πάνω από αυτό (αυτοκόλλητα, ταινίες ασφαλείας, προστατευτική ζελατίνα) το δοκιμάζετε στο κινητό τηλέφωνο στον αέρα, και βεβαιώνεστε  για την καλή λειτουργία του.

Σε περίπτωση προβλήματος (αστοχία υλικού, DOA) το ανταλλακτικό μπαίνει στην αρχική συσκευασία του με όλα τα παρελκόμενα(π.χ. αντιστατικό σακουλάκι, original κουτί) και αφού μας ενημερώσετε είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά στη συνέχεια το επιστρέφετε σε εμάς με δελτίο αποστολής «προς έλεγχο».

Όλα τα προϊόντα επιστρέφονται μέσω courier, με χρέωση αποστολής στην KS Aksessories και επιστρέφουν πίσω στον πελάτη με την επόμενη παραγγελία του, κάνοντας χρήση πιστωτικού εγγράφου.

Για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής, ο πελάτης οφείλει να συμπληρώσει και να υποβάλει στην KS Aksessories το έντυπο RMA - ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (είτε μαζί με το προιόν μέσα στη συσκευασία, είτε μέσω email: info@aksessories.gr).

Τα μεταφορικά για προιόντα εντός εγγύησης επιβαρύνουν την KS Aksessories και η αποστολή θα γίνεται με την εταιρεία ELTA Porta Porta με χρέωση παραλήπτη. 
Σε περίπτωση εκτός εγγύησης τα μεταφορικά είναι €3,00 + ΦΠΑ για την παραλαβή και €3,00 + ΦΠΑ για την αποστολή στον πελάτη. Οι αντικαταβολές έχουν ένα επιπρόσθετο κόστος €2.20+ΦΠΑ.

Χωρίς την συμπλήρωση του δελτίου RMA καμία επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή.

Τα ανταλλακτικά που επιστρέφονται και δεν πληρούν τους παραπάνω όρους δεν καλύπτονται από εγγύηση και δεν αντικαθίστανται !